Kirkman Company organiseert FlatGarden Event

30 november 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company organiseert vandaag (30 november) de eerste editie van het FlatGarden Event. Het thema van dit event is: ‘Co-creating Social Enterprises’, waarbij de wijze waarop organisaties kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een juiste balans tussen people, planet en profit centraal staat. Het FlatGarden Event is een simulcast van TEDxAmsterdam en biedt op locatie bij Kirkman Company in Baarn een livestream met TEDxAmsterdam.

Tijdens het event zullen sprekers als Adjiedj Bakas, Ruud Koornstra, Kim Spinder, Stef Kranendijk en Han Hendriks de 250 aanwezigen inspireren met hun presentaties. Het concept van het event heeft als uitgangspunt dat niemand de wijsheid in pacht heeft en dat juist het aangaan van de onderlinge dialoog tussen bedrijven leidt tot mooie ideeën. Deze dialoog wordt tijdens het event versterkt, doordat diverse journalisten aanwezig zijn om het publiek te bevragen en te verleiden tot een discussie over het creëren van maatschappelijk verantwoorde ondernemingen. Inspirerende visies en uitgesproken ideeën worden verzameld en ter plekke getoond via grote schermen. Deze worden na afloop van het event gebundeld in een FlatGarden Magazine. RTL Z doet het verslag van het event middels een videoreportage. Het programma start om 12.00 uur en eindigt rond 18.00 uur.

Over Kirkman Company

Kirkman Company  is een snelgroeiende, onafhankelijke managementadviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: organisaties helpen de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.