Kirkman Company en dance4life sluiten partnership

07 oktober 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company is een partnership aangegaan met dance4life international. In deze samenwerking stelt Kirkman Company verschillende trainees van het YSE Program voor elk zes maanden kosteloos ter beschikking aan dance4life. De trainee buigt zich voornamelijk over creatieve fundraise mogelijkheden en biedt tevens ondersteuning bij andere projecten.

Eveline Aendekerk, managing director dance4life international: ‘De wijze waarop Kirkman haar maatschappelijke rol neemt, is helemaal van deze tijd. Betrokkenheid van het personeel staat centraal. Kirkman Company ondersteunt dance4life door haar expertise, kennis en ervaring in te zetten. Wat ons betreft een prachtig voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!’

Guido Braam, managing partner Kirkman Company: ‘dance4life inspireert ons, omdat zij op dezelfde manier een beweging in gang wil zetten als wij. Ons partnership is gebaseerd op flexibele samenwerkingsverbanden op basis van vertrouwen. Wij hebben geen afspraken gemaakt over wat het ons oplevert, maar het belangrijkste voor ons is dat dance4life en onze trainees er beter van worden’ 

Over dance4life
Dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Van de 7.400 mensen die dagelijks geïnfecteerd raken met hiv, is bijna de helft jonger dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist deze generatie om in actie te komen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in meer dan 25 landen, verspreid over vijf continenten. Voor meer informatie zie: www.dance4life.nl & www.dance4life.com.

Over YSE
Het Young Sourcing Executives (YSE) Program is een initiatief van Kirkman Company, dat inmiddels drie jaar bestaat. Trainees ontwikkelen zich binnen twee jaar, door middel van drie à vier opdrachten bij klantorganisaties, tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Voor meer informatie zie: www.yseprogram.com.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijke management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden zoals allianties, fusies en overnames (Make, Buy or Ally). Vanuit kantoren in Baarn (Nederland) en Londen (UK) werken zeventig medewerkers aan de verdere -internationale- ontwikkeling van Strategic Sourcing.