Jos Raben partner bij Mazars Transaction Services

30 maart 2012 Consultancy.nl

Mazars heeft Jos Raben benoemd tot partner. Raben is werkzaam bij Mazars Transaction Services Amsterdam en is sinds april 2008 als Director verantwoordelijk voor de Due Diligence en Post-deal support services.

Mazars heeft wereldwijd meer dan 13,000 adviseurs verspreid over kantoren in 68 landen. De M&A tak van Mazars in Nederland, Mazars Transaction Services, bestaat uit een team van 10 consultants gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames.

Over Jos Raben
Jos Raben begon in 1996 zijn carrière bij Mazars Curaçao als manager in de controle- en samenstelpraktijk met name gericht op de off-shore sector. In 1998 stapte hij over naar Mazars Apeldoorn waar hij tot 2000 werkte in de accountantspraktijk. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij kleinere accountantskantoren in het oosten van het land en als Senior Manager bij KPMG St. Maarten en Amsterdam heeft hij in 2008 de overstap gemaakt naar Mazars Transaction Services. Raben heeft ruime ervaring met middelgrote en grote (familie)bedrijven, zowel bij transport- en handelsondernemingen als bij ICT en overige dienstverlenende ondernemingen.

Nieuws