Joris Scheepens nieuwe algemeen directeur Pentascope

30 juni 2009 Consultancy.nl

Implementatie- en organisatieadviesbureau Pentascope heeft een nieuwe algemeen directeur: Joris Scheepens (43). Hij volgt Engbert Breuker op, die als ambassadeur actief blijft voor Pentascope.

"Een goed rapport heeft nog nooit tot verandering geleid. Het is hooguit een randvoorwaarde. Echte, blijvende veranderingen teweeg brengen is veel moeilijker - en daarom veel interessanter". Dat is de visie van Joris Scheepens. Gedragsverandering is de belangrijkste voorwaarde bij het boeken van resultaten in organisaties, is zijn overtuiging.

In de komende weken organiseert Pentascope verschillende bijeenkomsten waarin klanten kunnen kennismaken met de nieuwe directeur.

Over Joris Scheepens

Joris Scheepens is al vele jaren actief in het realiseren van belangrijke prestatieverbeteringen voor bedrijven en instellingen in Nederland, in uiteenlopende functies. Onder meer werkte hij zes jaar voor The Boston Consulting Group. Zijn visie en overtuiging sluiten naadloos aan bij de missie van Pentascope: door een mensgerichte aanpak daadwerkelijke resultaten boeken in verandertrajecten.

Over Pentascope

Pentascope is specialist in mensgericht implementeren en veranderen. Het implementatieadviesbureau ontwerpt en begeleidt verandertrajecten die blijvend resultaten opleveren voor mens en organisatie. Bij middelgrote en grote organisaties. In de publieke, semi-publieke en private sector. Het adviesbureau heeft zo'n 130 medewerkers en is gevestigd in Hilversum.

Nieuws