J.O Lohuis wordt Directeur Strategie bij Ecofys

11 oktober 2010 Ecofys

Joop Oude Lohuis (50) treedt per 1 oktober 2010 in dienst bij Ecofys, kennis- en innovatie adviesbureau op het gebied van duurzame energie, energie-efficiency en klimaatbeleid. Hij gaat als Directeur Strategie bedrijven adviseren over kansen en bedreigingen die voortkomen uit energie- en klimaatbeleid.

Joop Oude Lohuis is afkomstig van Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) waar hij verantwoordelijk was voor de sector Klimaat, Energie en Lucht. Hij heeft daar een belangrijke rol gespeeld in beleidsanalyses op het gebied van energie en klimaat. Joop Oude Lohuis werkte eerder voor EnergieNed, Gasunie en het Ministerie van VROM.

Over Ecofys

Ecofys is een toonaangevende kennis- en innovatieonderneming op het gebied van duurzame energie, energie-efficiency en klimaatverandering. Ecofys doet onderzoek en biedt oplossingen van productontwikkeling tot implementatiemanagement. Onder de klanten van Ecofys bevinden zich energiebedrijven, financiële instellingen, multinationals, regeringen en lokale overheden, internationale instituties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, bouwbedrijven en energieconsumenten wereldwijd.

De missie van Ecofys is ‘een duurzame energievoorziening voor iedereen’.

Nieuws

Meer nieuws over