Jasper Loots versterkt directieteam Necker van Naem

13 januari 2011 Necker van Naem

Necker van Naem heeft het directieteam uitgebreid met Jasper Loots. Loots is sinds 1 januari 2011 begonnen aan deze nieuwe functie. Samen met Roel Freeke en Geeske Wildeman vormt hij nu de directie van Necker van Naem.

Jasper Loots was al werkzaam bij Necker van Naem in de functie van senior adviseur en trainer. Hij was verantwoordelijk voor het expertisegebied integriteit en bestuurscultuur en de uitvoering van raads- en statenonderzoeken. In zijn functie als directeur legt hij zich toe op het verwezenlijken van de ambitie van Necker van Naem voor verdere groei. Necker van Naem richt zich de komende tijd op het versterken van het marktaandeel in organisatieadvies voor gemeenten en de publieke gezondheidszorg.

Wildeman zegt over de komst van Loots: ”Jasper Loots is inhoudelijk sterk betrokken en een boegbeeld voor onze organisatie. Wij zijn blij nu als driemanschap verder te bouwen aan onze ambitie, onze organisatie en onze dienstverlening.”

Necker van Naem zoekt nieuwe adviseurs

Vanwege de groeidoelstellingen van het adviesbureau is Necker van Naem op zoek naar nieuwe adviseurs. De sollicitatieperiode loopt op 15 januari af.
Vacature Necker van Naem - Junior Adviseur
Vacature Necker van Naem - Startende Adviseur

Over Jasper Loots

Eerder was Loots werkzaam als assistent professor aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de relatie politiek en samenleving. In opdracht van minister Thom de Graaf schreef hij mee aan een boek over het Nederlandse kiesstelsel. Hij gaf lezingen over het aanzien van de politiek en de kloof tussen kiezers en gekozenen. Recentelijk was hij projectleider van het raadsonderzoek Sterigenics in Zoetermeer onder leiding van oud-minister Frank de Grave. Momenteel voert Jasper onderzoek uit naar de fosforfabriek Thermphos onder leiding van oud-burgemeester Jan Mans van Enschede.

Over Necker van Naem

Necker van Naem is een onderzoeks- en adviesbureau voor de publieke sector. Het adviesbureau heeft circa 30 adviseurs in dienst en is gevestigd in Utrecht. Necker van Naem adviseurs zijn experts op thema’s als bestuurskracht, subsidiebeleid, planning-en-control, WMO en integriteit.

Nieuws