JP Balkenende rechterhand Jack de Vries naar Boer & Croon

06 september 2007 Consultancy.nl

Jack de Vries (1968), de afgelopen jaren de rechterhand en woordvoerder van premier Jan Peter Balkenende, treedt per 1 oktober in dienst bij Boer & Croon. Hij wordt associate partner bij Boer & Croon Communication, de communicatietak van het adviesbureau, en gaat zich vooral bezighouden met strategische communicatieadviezen en reputatiemanagement.

Einde aan 10 jaar in de politiek

Met de overstap naar Boer & Croon komt er voor De Vries een eind aan een periode van ruim tien jaar in de Haagse politiek. De Vries was vanaf 1997 achtereenvolgens woordvoerder van de CDA-fractieleiders Enneüs Heerma, Jaap de Hoop Scheffer en Jan Peter Balkenende. Toen Balkenende premier werd verhuisde hij mee naar het torentje om diens politiek assistent te worden. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 en de Tweede Kamerverkiezingen van 2007 was hij campagneleider van het CDA. Voor zijn periode in Den Haag bekleedde De Vries communicatiefuncties bij de Koninklijke Landmacht en de Stichting Philadelphia Zorg.

Reactie Peter Jurgens, partner bij Boer & Croon

‘Wij zijn er bijzonder gelukkig mee dat Jack de Vries Boer & Croon ziet als een goede volgende stap in zijn glansrijke carrière’, aldus Peter Jurgens, partner bij Boer & Croon. ‘Met zijn energieke persoonlijkheid en brede campagne-ervaring kunnen wij de communicatie van de organisaties waar wij voor werken nog resultaatgerichter maken.’

Nieuws

Meer nieuws over