Jacques Thielen partner bij adviesbureau BMC Interlink

01 juli 2011 Consultancy.nl

Per 1 juli treedt de heer J.J.M. (Jacques) Thielen (1956) als partner in dienst bij BMC Interlink. Jacques Thielen maakt de overstap vanuit de functie van directeur-bestuurder van de Amsterdamse woningcorporatie Far West. Tevens was Thielen bestuurslid van Aedes, de vereniging van woningbouwcorporaties.

Vanwege zijn prominente expertise betekent de komst van Jacques Thielen voor BMC Interlink een belangrijke verrijking van haar kennis op de markt van woningbouw en huisvestingsbeleid. BMC Interlink versterkt hiermee haar adviesdiensten, met name voor de corporaties. Zij staan voor de uitdaging om thema's als financiering en Europese regelgeving te verbinden met regionale demografische ontwikkkelingen, lokale afspraken en de herziening van de woningwet.

Met Far West droeg Jacques Thielen in de afgelopen elf jaar bij tot een stevige metamorfose van het westelijk deel van de hoofdstad. Thielen was sinds 2009 lid van het Algemeen Bestuur van Aedes en sinds 2010 tevens lid van het Dagelijks Bestuur. In die hoedanigheid hield hij zich met name bezig met de onderwerpen heroverweging wonen en de positionering van de sector.

BMC Interlink is marktleider in de corporatiesector op het gebied van advies, interim-management en detachering. Ook gemeenten maken bij hun taken op het gebied van huisvesting in toenemende mate gebruik van de diensten van BMC Interlink.

Nieuws