Jaap Gerkes benoemd tot Director bij Protiviti Nederland

16 maart 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Protiviti heeft Jaap Gerkes (1971) benoemd tot Director. Gerkes, die sinds juli 2006 werkzaam is voor het financieel adviesbureau, heeft meer dan 16 jaar werkervaring op het gebied van finance en control, waaronder 7 jaar bij PwC (1995 – 2002). Als Director binnen Protiviti is Jaap Gerkes verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van Risicomanagement, Interne Beheersing (Internal Control), Internal Audit en Corporate Governance.

Protiviti is een adviesbureau op het gebied van financieel management, IT, operationele bedrijfs-processen, governance, risicomanagement en interne beheersing. Het finance adviesbureau heeft wereldwijd circa 2,500 adviseurs in meer dan 20 landen, verdeeld over 70 kantoren. Protiviti Nederland heeft circa 40 consultants en richt zich primair op de sectoren Financiële Dienstverlening, Technologie, Handel en Industrie. Protiviti is een dochteronderneming van W&S kantoor Robert Half International.

Over Jaap Gerkes
Voorafgaand aan zijn loopbaan bij Protiviti werkte hij voor onder meer VNU en Big Four kantoor PwC. Gerkes heeft expertise in het ontwerpen en implementeren van ‘business control frameworks’ en faciliteert regelmatig workshops en trainingen op het gebied van Risk Management & Internal Control. Aan de Universiteit van Nyenrode behaalde hij zijn bachelors degree in Business Administration (BBA) en aan de Vrije Universiteit Amsterdam ronde hij de studie Bedrijfseconomie en opleiding tot Register Accountant succesvol af. Verder is Jaap Gerkes betrokken bij het Institute of Internal Auditors (IIA).