IT consultancy VLC benoemt 2 nieuwe Managers

06 april 2010 Consultancy.nl

VLC, een IT consulting adviesbureau gespecialiseerd in Enterprise Management Information (EIM), breidt het management team van haar Amsterdamse vestiging uit door het benoemen van twee nieuwe Managers. De aanhoudend groeiende vraag naar VLC's diensten ligt ten grondslag aan deze uitbreiding.

Per 1 april 2010 zijn zowel Krein-Jan Hilbers als Vincent van Hulst benoemd tot respectievelijk manager en managing consultant binnen VLC. Krein-Jan Hilbers is inmiddels ruim twee jaar werkzaam binnen VLC, laatst als manager binnen VLC Utrecht. Hij versterkt het zittende management team in Amsterdam met name door zijn uitgebreide delivery expertise. Hij zal leiding geven aan onder andere de grotere project- en beheeropdrachten van VLC Amsterdam, en zal tevens bidtrajecten leiden.

Vincent van Hulst is per 1 april 2010 in dienst van VLC. Vincent heeft zijn reputatie opgebouwd als directeur van een gespecialiseerde Business Intelligence (BI) dienstverlener. “Graag wilde ik mijn horizon verbreden, waarbij de waarde van mijn opgebouwde netwerk ingezet moest kunnen worden”, legt Vincent uit. “De focus die VLC heeft op EIM betekent dat ik mij verder kan ontwikkelen en nu BI als belangrijk onderdeel binnen de EIM propositie van VLC kan positioneren. Ik zie er naar uit mijn eigen relaties en de relaties van VLC vanuit deze invalshoek te helpen met het optimaliseren van hun rendement op informatie.”

Stef Lagomatis, directeur van adviesbureau VLC in Amsterdam, legt uit wat de uitbreiding van het management team van VLC Amsterdam noodzakelijk maakt. “Steeds meer organisaties ontdekken dat de wet van de verminderende meeropbrengsten uitdrukkelijk van toepassing is op de “klassieke” productiefactoren kapitaal en arbeid. Het optimaal inzetten van deze factoren is verworden tot een commodity. Wie zich wil onderscheiden, zal zich moeten richten op de nieuwe productiefactor informatie. Wie het slimst gebruik maakt van informatie, heeft de toekomst. VLC helpt klanten bij deze uitdaging, en nu veel klanten onder druk van de economie de fases besparen en consolideren hebben doorlopen, ontstaan er weer mogelijkheden om te investeren. Dat klanten hierbij nadrukkelijk kijken wat er in de informatievoorzieningfunctie verbeterd kan worden, vertaalt zich bij ons in een groeiende stroom opdrachten. Hierbij is het cruciaal dat ons management team tijdig wordt opgeschaald, zodat deze groei in goede banen geleid wordt. Met de komst van Krein-Jan en Vincent hebben wij ervaring en nieuw enthousiasme aan ons team toegevoegd. Die groeiende vraag uit de markt kan doorzetten, wij zijn er immers klaar voor”.

Nieuws

Meer nieuws over