Israel Berman nieuwe MD Europa van Hay Group

02 oktober 2010 Hay Group

Hay Group heeft Israel Berman benoemd als de nieuwe Managing Director (MD) voor Europa. De aanstelling volgt na het succes van Berman als MD voor Azië, Oceanië en Afrika, waar hij een sleutelrol speelde bij de groei van Hay Group in deze regio’s.

Sinds 2004 werkzaam bij Hay Group

Berman begon in 2004 bij Hay Group. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij onder andere Unilever/Best Foods, waar hij klant was van Hay Group. In 2006 werd Berman aangesteld als Global Managing Director BEO (Building Effective Organisations). Hij maakt deel uit van het wereldwijde bestuur van Hay Group en heeft het opzetten van de BEO–tak en de snelle groei er van sinds de oprichting in 2007 geleid. Berman brengt daarnaast veel kennis op het gebied van klantonderzoek met zich mee, na het opzetten van de Insight-tak en het India Knowledge Center van Hay Group.

Hans Hemels, Managing Director Benelux bij Hay Group, zegt: “Israel Berman is zeer ervaren en ik ben dan ook erg blij dat hij is aangesteld om Hay Group Europa naar een volgend niveau te brengen. In zijn vorige functie heeft hij zijn kwaliteiten om de business te laten groeien meer dan bewezen. Wij zijn ervan overtuigd dat hij de komende vijf jaar een cruciale rol zal spelen in de verdere groei van Hay Group in Europa.”

Israel Berman: “In een tijd waarin Europese bedrijven de wereldwijde financiële crisis te boven komen, zijn de uitdagingen voor managementteams rond het uitvoeren van strategieën, leiderschap en het behouden en belonen van talent groter dan ooit. Ik kijk ernaar uit om in mijn functie als MD deze uitdagingen in de Europese regio aan te gaan."

Over Hay Group

Hay Group is een wereldwijd organisatieadviesbureau. Samen met het management van organisaties maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Met ruim 2.600 mensen, werkzaam in 85 kantoren in 47 landen, werkt Hay Group voor ruim 7.000 internationale bedrijven en organisaties. Ruim 60 jaar staan wij bekend om ons gedegen onderzoek en het grondige karakter van ons werk. We geven klanten een vernieuwende kijk op de eigen organisatie, een efficiënte aanpak en duurzame resultaten. In het Nederlandse kantoor in Zeist werken ruim 170 medewerkers.

Nieuws

Meer nieuws over