Milieu consultancy Trinity opent kantoor in Bahrain

23 september 2011 Consultancy.nl

Internationaal milieu-adviesbureau Trinity Consultants heeft een nieuw kantoor geopend in het koninkrijk Bahrein. Trinity Consultants heeft zich gespecialiseerd in milieu- en duurzaamheidsdiensten. Het kantoor zal geleid worden door Arun Kanchan, een Principal Consultant van het bedrijf. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in advies op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Trinity’s kantoor in Bahrein is het 30ste filiaal van het adviesbureau. Het bedrijf heeft 28 kantoren in de Verenigde Staten, één in China en nu tevens één in het Midden-Oosten.

Jay Hofmann, CEO van Trinity Consultants, zei het volgende over de uitbreiding: “In het Midden-Oosten is men actief bezig met het versterken van de milieureguleringen. Hierdoor probeert men de publieke gezondheid en welvaart te beschermen. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het helpen van bedrijven met de rigoureuze Amerikaanse milieuvereisten. Daardoor zijn we in staat om lokale organisaties in het Midden-Oosten effectief te ondersteunen bij hun pogingen om zeker te zijn van een positieve milieuregistratie. We helpen niet alleen onze directe cliënten. Ook bevorderen we een coöperatieve geest door luchtkwaliteit-gerelateerde expertise te leveren aan andere advies- en engineeringbureaus. Hierdoor kunnen ook zij in de behoeften van hun klanten voorzien.”

Nieuws

Meer nieuws over