Adviesbureau Fronteer Strategy lanceert nieuwe website

17 april 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Fronteer Strategy, een bureau gespecialiseerd in innovatie, co-creatie en merkontwikkeling, heeft een nieuwe website gelanceerd.

De website heeft het bestaande stramien aangehouden maar heeft ook een flink aantal nieuwe functionaliteiten erbij gekregen. De website is grafisch vormgegeven door het Amsterdamse creatief web- & ontwerpbureau EZDG en technisch gebouwd door Square Concepts. Fronteer Strategy adviseurs Marieke Streefkerk en Hein van Es hebben bijgedragen aan het ontwerp van de nieuwe website.

De nieuwe homepage wordt nu voorzien van een slideshow en de overige pagina’s worden ondersteund met een grote visual. Over de hele website is het visuele karakter flink toegenomen. Daarnaast zijn er veel (kleine) technische verbeteringen doorgevoerd.

Vorig jaar heeft Fronteer Strategy ook een nieuwe huisstijl en branding uitgebracht, ontwikkeld door ontwerpbureau Booreiland.

Over Fronteer Strategy

Fronteer Strategy is een marketing en online strategie-adviesbureau dat klanten begeleidt bij de ontwikkeling van nieuwe markten, strategieën en produkten. Het adviesbureau is in 2008 opgericht Martijn Pater (ex-Bain & Company adviseur) en James Veenhoff (oprichter van de Amsterdam International Fashion Week).

Fronteer Strategy heeft circa 10 adviseurs in dienst en is gevestigd in Amsterdam.