Ineum Consulting en Kurt Salmon Associates fuseren

13 juni 2010 Consultancy.nl

Ineum Consulting en Kurt Salmon Associates hebben aangekondigd dat ze gaan fuseren om zo een geïntegreerde en wereldwijde organisatie te vormen die onder 1 merk zal opereren: Kurt Salmon.

Per 1 januari 2011: Kurt Salmon

Ineum Consulting en Kurt Salmon Associates zullen hun respectievelijke namen behouden tot 1 januari 2011. De nieuwe globale consultant is gefuseerd om haar groei te versnellen in de belangrijkste consulting markten in de wereld en om klanten van Ineum en Kurt Salmon Associates een betere mix van bedrijfs- en functionele expertise te kunnen bieden.

Ineum Consulting en Kurt Salmon Associates maakten beiden deel uit van de Management Consulting Group PLC (MCG) voor meer dan 2 jaar. De 2 firma's die samen werken binnen MCG fuseren waardoor de nieuwe entiteit 1,600 consultants in heel Europa, de VS, Noord Afrika, Japan, China, en Australië zal omvatten. Management Consulting Group is een overkoepelende organisatie van diverse adviesbureaus – onder andere Ineum Consulting, Kurt Salmon Associates en Alexander Proudfoot.

Kurt Salmon Associates

Kurt Salmon Associates is een globale full service consulting firma die strategy en operations management services levert aan klanten binnen de consumentenproducten-, retail- en gezondheidszorg markten. KSA heeft 500 consultancy professionals werken in de VS, Europa en Azië en viert in 2010 haar 75e verjaardag.

Ineum Consulting

Ineum Consulting is een strategy, technology en management consulting firma die in 10 landen en 5 continenten opereert. Vandaag de dag werken er meer dan 1,100 consultants wereldwijd in verschillende praktijken in Europa, de VS, Noord Afrika en Australië, die ingedeeld zijn naar industrie of competenties.

Nieuws

Meer nieuws over