IG&H Business Course: Hoe hoog wil jij klimmen?

29 september 2011 Consultancy.nl

In januari 2012 organiseert IG&H Consulting & Interim de Business Course “hoe hoog wil jij klimmen?”. IG&H Consulting biedt studenten tijdens de 2-daagse Business Course een unieke en realistische kijk in de wereld van de adviesbranche. Daarnaast kunnen deelnemers o.a. werken aan hun persoonlijke vaardigheden en kennis maken met 'the IG&H way'.

Onderdeel van het programma is ook het analyseren en presenteren van een real-life case aan een klant (TNT) en “The Dragon’s Den”. Bekijk het gedetailleerde programma op deze pagina.

Doelgroep
De IG&H Consulting Business Course 2012 is bedoeld voor studenten die net afgestudeerd zijn of in het masterjaar van hun studie zitten (bij voorkeur beta- of gamma-richting). Gemotiveerde en talentvolle mensen die zich herkennen in het DNA-profiel van IG&H en die graag de uitdaging aangaan om in twee dagen veel te leren en zo hoog mogelijk te (leren) klimmen.

Aanmelden
Ben je geinteresseerd om aan de IG&H Business Course deel te nemen, vul dan het inschrijfformulier vóór 23 december 2011 in.

IG&H Business Course

Over IG&H Consulting & Interim
IG&H Consulting & Interim is een leidend onafhankelijk consultancybureau met 150 professionals, dat zich sinds 1988 onderscheidt door de unieke "make-strategy-work" aanpak. IG&H helpt haar klanten in het effectief verbinden van markten en operaties in de sectoren Financial Services, Health, Industry, Retail & Consumer en Logistics & Trade. De Consumer-Retail praktijk van IG&H Consulting & Interim heeft een gedegen achtergrond in Retail Excellence. Uitgebreide consulting-ervaring binnen de food-, fashion- en hardware waardeketens, zowel bij retailer, handel als (merken)fabrikant, wordt gecombineerd met lijnmanagement-ervaring in deze branches. De aanpak van IG&H Consulting & Interim kenmerkt zich door de combinatie van richting geven, mouwen opstropen en het bieden van praktische tools. Dit resulteert in een goede balans tussen resultaat en opbouw van vaardigheden.

Nieuws