IBM Beste managementconsultancy

30 september 2009 IBM Business Consulting Services

“Tweede nummer 1-positie op basis van onnavolgbare know-how”

Klanten uit het midden- en grootbedrijf hebben de Business Consulting Services van IBM gewaardeerd als beste Nederlandse management consultancy. Dit blijkt uit het Incompany 100 onderzoek dat is uitgevoerd door Blauw Research. 

Het onderzoek laat jaarlijks zien hoe klanten hun adviesbedrijven beoordelen. Onderzoeksbureau Blauw Research vraagt 5,000 beslissers in het midden- en grootbedrijf om de adviesbedrijven die ze inhuren rapportcijfers te geven. Onder meer voor service, het nakomen van afspraken, vakkennis en integriteit.

IBM ontving de Incompany 100 Award in de categorie ‘Management & Organisation’. Het bedrijf kreeg een gemiddeld eindcijfer van 7,2 en ontving de hoogste cijfers voor professionaliteit. IBM scoorde daarnaast vooral hoog op knowhow, vak- en branchekennis en creativiteit.

Frans Bentlage, Public sector leader IBM Benelux: “Wij moeten nu nadenken over de problemen die klanten in het komende jaar tegemoet gaan treden. De waardering van onze opdrachtgevers in het Incompany 100-onderzoek van dit jaar is een groot compliment.”

Edward Giesen, Partner IBM Benelux Strategy & Change Consulting vult aan: “We zijn sterker geworden in informatie delen op wereldwijde schaal. Ook zijn we gegroeid in de manier waarop we bedrijven proactief benaderen met onze visie. Dat maakt, denk ik, het verschil.”

Over de Incompany 100
De Incompany 100 laat jaarlijks zien hoe klanten hun adviesbedrijven beoordelen. Onderzoeksbureau Blauw Research vraagt 5,000 beslissers in het midden- en grootbedrijf om de adviesbedrijven die ze inhuren rapportcijfers te geven. Onder meer voor service, het nakomen van afspraken, vakkennis en hun integriteit. Voor meer informatie: www.incompany-magazine.nl
.

Nieuws