Holland Corporate Finance start Debt Advisory praktijk

08 november 2010 Consultancy.nl

Holland Corporate Finance (HCF) heeft sinds april 2010 haar activiteiten uitgebreid met een Debt Advisory praktijk. HCF Debt Advisory staat familiebedrijven, corporates, management teams en financial sponsors bij met onafhankelijk advies op het gebied van complexe financieringsvraagstukken.

Het team van Holland Corporate Finance Debt Advisory staat onder leiding van Bas Stoetzer en Robert Verwoerd. Stoetzer: "Sinds de start is het team o.a. betrokken geweest bij het ondersteunen van de management teams van HEMA, de Bijenkorf, Hunkemöller en Welzorg in hun verkoopprocessen. Daarnaast ziet HCF Debt Advisory veel mogelijkheden in het vastgoed segment met betrekking tot herfinancieringen en herstructureringen. In 2010 was er duidelijk een toenemende behoefte aan debt advisory waarneembaar."

Over Holland Corporate Finance

Holland Corporate Finance is een onafhankelijke advieskantoor in Nederland gespecialiseerd in het begeleiden van overnames tussen €15 en €500 miljoen en adviseert zowel Nederlandse als buitenlandse middelgrote (familie)bedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en private equity firms. Holland Corporate Finance maakt actief deel uit van M&A International Inc., een wereldwijde alliantie van onafhankelijke M&A kantoren met 45 kantoren in 42 landen.

Nieuws

Meer nieuws over