Hay Group lanceert doe het zelf pakket voor HR profs

08 februari 2012 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau Hay Group heeft een 'doe-het-zelf pakket' gelanceerd voor HR-professionals van zowel kleine als grote organisaties. De online tools bieden HR-professionals en lijnmanagers de mogelijkheid om zelf de belangrijkste HR-processen te optimaliseren.

Hay Group is een wereldwijd adviesbureau met ruim 2.600 HR adviseurs verspreid over 84 kantoren in 48 landen. 

"Vandaag de dag is de onzekere economische situatie bij veel organisaties voelbaar. Wij merken dat er hierdoor een toenemende vraag is naar laagdrempelige HR-instrumenten. Bedrijven willen meer keuzevrijheid om flexibel in te kunnen spelen op veranderende situaties in hun organisatie. Door middel van online HR-tools, kan er door organisaties zelfstandiger gewerkt worden aan de HR cyclus, aldus Anne Branger Director Reward Information Services Hay Group Nederland. 

Talent, Beloning en Effectiviteit
De online HR-instrumenten faciliteren HR-professionals op het gebied van selectie, ontwikkeling van talent en medewerkerseffectiviteit. HR-professionals kunnen door middel van de tools de juiste mensen selecteren voor hun organisatie en toekomstige leiders identificeren. Tevens wordt er inzicht gegeven in motieven van medewerkers en handvatten om ze verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden de online instrumenten inzicht in actuele data over alle arbeidsvoorwaarden per functie, en kan men het beloningsbeleid van de eigen organisatie vergelijken met die van de rest van de markt.

"De kennis en ervaring die wij de afgelopen 60 jaar hebben opgedaan, hebben wij samengebracht in online instrumenten. Mede door de professionalisering van Human Resource Management, merken wij dat er steeds meer vraag is naar dergelijke handzame doe-het-zelf producten", aldus Branger.

Nieuws

Meer nieuws over