Hay Group adviseur wint Lof Next Role Model prijs

03 juni 2011 Hay Group

Heleen Cocu-Wassink van Hay Group wint de Lof Next Role Model publieksprijs

Heleen Cocu-Wassink (37), Client Group Leader Financial Services bij Hay Group, heeft vorige week de Lof Next Role Model publieksprijs gewonnen. Adviseurs van Hay Group, KPMG, PwC en IBM waaren genomineerd voor de finale.

Zie ook: Vier adviseurs stijden mee om Lof Next Role Model 2011

De Lof Next Role Model verkiezing is voor vrouwen en mannen die succesvol zijn in hun keuze voor meervoudige ambitie: ouderschap en carrière. Deze prijs geeft aan dat Heleen wordt gezien als een rolmodel in persoonlijk leiderschap op het gebied van combineren van werk, gezin en maatschappij. Heleen was voor de prijs genomineerd door collega’s van Hay Group. Uit zo’n 250 kandidaten bleef zij over bij de laatste vier genomineerden en won zij uiteindelijk de eerste prijs.

Lof is het crossmediale platform voor de nieuwe generatie werkende ouders die carrière en gezin wil combineren. In samenwerking met werkgevers, overheid en politiek streeft Lof ernaar deze combinatie vanzelfsprekend te maken. Op vrijdag 27 mei vond de Lof Next Role Model 2011 verkiezing plaats. ABN AMRO, Essent, IBM, ING, Philips, PwC, KPN en Pepsico gingen hiervoor op zoek naar hun leider van de toekomst die deze meervoudige ambities weet te combineren. Daarnaast werd er gestreden om de Lof Next Role Model publieksprijs, voor deelnemers buiten de genoemde organisaties.

Over Heleen Cocu-Wassink
Heleen Cocu-Wassink werkt als Client Group Leader Financial Services bij Hay Group. Ze is getrouwd en moeder van twee zoons. Daarnaast is ze bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Roeibond. Heleen weet op inspirerende wijze werk en gezin te combineren en is daarmee een voorbeeld voor anderen. Haar collega’s bij Hay Group waren hier al van overtuigd, en door de publieksprijs van de Lof Next Role Model verkiezing in de wacht te slepen kan een breder publiek kennismaken met de aanstekelijke drive van Heleen.

“We zijn er trots op dat het publiek haar keuze heeft laten vallen op Heleen als rolmodel. Heleen is iemand die haar talenten maximaal benut en inzet voor anderen. Ze doet dit zowel in haar werk als in haar privéleven en weet die twee goed te combineren. Er wordt veel gesproken over Het Nieuwe Werken: zij doet het. Ook als organisatie streven wij dit na, niet alleen voor onze eigen medewerkers maar ook voor de organisaties die wij adviseren”, aldus Hans Hemels, Managing Director.

Nieuws