Gert-Joost Peek in dienst bij adviesbureau Fakton

21 oktober 2010 Fakton

Fakton financiële vastgoedregisseurs breidt haar team uit met Gert-Joost Peek. Gert-Joost is afkomstig van ING Real Estate Development, waar hij als director Research inhoudelijk verantwoordelijk was voor het internationale netwerk van marktonderzoekers. Daarvoor promoveerde hij aan de TU Delft op het herontwikkelingsproces van binnenstedelijke stationslocaties en werkte bij het toenmalige NS Vastgoed. Bij Fakton geeft hij als Knowledge manager leiding aan het Centre of Excellence.

Lars Rompelberg, partner van het adviesbureau: "Onze organisatie slaat haar vleugels uit naar het buitenland, recentelijk via een vestiging in Berlijn en langjarige betrokkenheid bij de herontwikkeling van het Heizel-gebied in Brussel. Met de komst van Gert-Joost vergroten wij in één klap zowel onze kennisbasis als onze internationale ervaring. De groei van Fakton vraagt om een centrale plek waar kennisontwikkeling, -toepassing en overdracht wordt gebundeld. Het Centre of Excellence vervult deze rol. Gert-Joost gaat zich vooral bezig houden met visievorming, strategieontwikkeling en het tot stand brengen van samenwerking als basis voor gebiedsontwikkelingen en andere complexe vastgoedopgaven. Hij zal hieraan uiting geven via deelname in opdrachten, via publicaties en als deelnemer in internationale netwerken".

Gert-Joost is tevens verbonden aan de afdeling Real Estate & Housing van de TU Delft, doceert aan post-experience vastgoedopleidingen van de ASRE en de Master City Developer en is lid van de European Policy & Practice Committee van het Urban Land Institute.

Over Fakton

Fakton werkt als financieel regisseur voor tal van opdrachtgevers. Zowel overheden, marktpartijen, als individuele eigenaar/gebruikers maken gebruik van de diensten van Fakton. Op basis van hun fundamentele kennis van waardering van grondexploitaties en exploitaties van verschillende vastgoedcategorieën en de financieringsmarkt, bedenken ze voor hun klanten op maat gesneden financiële constructies, realiseren ze deals en betrekken kapitaal.

Nieuws

Meer nieuws over