Fronteer verhuist naar NDSM werf Amsterdam Noord

05 december 2010 Consultancy.nl

Fronteer Strategy, een adviesbureau gespecialiseerd in innovatie, co-creatie en merkontwikkeling, is ingetrokken in haar nieuwe kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Het adviesbureau huurt een kantoor van 300 m2 in de historische ‘puntloodsen’ van de voormalige Smederij.

Naast Fronteer Strategy is ook Red Bull verhuisd naar de NDSM-werf. Het kantoor van de energiedrankfabrikant is ruim 1000 m2 groot. Jan Smilde, directeur van Red Bull Nederland over het nieuwe pand: “We waren specifiek op zoek naar een onderscheidende ruimte op een plek waar vrijheid van ondernemen heerst. Op de NDSM-werf hebben we dat gevonden. Hier worden we omringd door creatieve bedrijven en is er ruimte voor baanbrekende activiteiten en evenementen”.

Het project op de NDSM is ontwikkeld door Biesterbos namens het consortium MediaWharf.

Over Fronteer Strategy
Fronteer Strategy is een marketing en online strategie-adviesbureau dat klanten begeleidt bij de ontwikkeling van nieuwe markten, strategieën en produkten. Het adviesbureau is in 2008 opgericht Martijn Pater (ex-Bain & Company adviseur) en James Veenhoff (oprichter van de Amsterdam International Fashion Week). Fronteer Strategy heeft circa 10 consultants in dienst en is gevestigd in Amsterdam.

Nieuws