Frank Heideman in dienst als adviseur bij DOC Advies

10 november 2007 Consultancy.nl

Frank Heideman is per november 2007 in dienst getreden bij DOC Advies, adviesbureau op het gebied van verander- en procesmanagement. Daarvóór was Frank gedurende drie jaar werkzaam als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij zich specialiseerde in ondernemingsrecht. In de advocatuur merkte hij dat hij geïnteresseerd is in het wel en wee van organisaties in een veel breder perspectief dan alleen het juridische.

Bij DOC Advies zet Frank zich in voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van samenwerking bij de verschillende organisaties waar hij voor werkt. Frank heeft een goed ontwikkeld analytisch vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en een sociale werkwijze. Naast het werk gaat Frank graag uit of naar de sportschool (in welke volgorde is de vraag) en speelt hij gitaar. Als oud topgolfer is hij bovendien nog regelmatig op de golfbaan te vinden.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws

Meer nieuws over