First Dutch co-sponsor van hockeyclub HC Bloemendaal

11 maart 2011 First Dutch

Bij aanvang van de 2e seizoenshelft hebben HC Bloemendaal en First Dutch een meerjarige sponsorovereenkomst gesloten voor een sportieve samenwerking in de komende jaren. First Dutch heeft zich als co-sponsor aan HC Bloemendaal verbonden en treedt toe tot business club Wings. HC Bloemendaal en het adviesbureau vonden elkaar in de professionaliteit, het kwaliteitsniveau en de ambitie die beide partijen sterk kenmerken.

HC Bloemendaal is een toonaangevende club in de Nederlandse hockeywereld met hart en ziel voor top- en breedtehockey. Het eerste herenteam van HC Bloemendaal kan op een indrukkwekend palmares bogen; zo won het team reeds vierteen keer het Nederlands landskampioenschap, drie keer de Europa Cup en één keer de EHL. Daarnaast is HC Bloemendaal al vele jaren hofleverancier van het Nederlands elftal.

First Dutch is één van de grootste onafhankelijke financial advisory (corporate finance en investment banking) boutiques in Nederland. De dienstverlening van First Dutch richt zich op het adviseren en ondersteunen bij koop- en verkooptransacties (transaction services), alsmede het analyseren, structureren en oplossen van financiële vraagstukken (consultancy).

Gina van der Werf, partner en mede-eigenaar van First Dutch: “Met onze jonge en gedreven groep professionals voelen wij ons sterk verbonden met het topsportklimaat van HC Bloemendaal. Daarom zijn wij erg blij om via deze sponsoring op een informele en sportieve manier kennis te maken met het netwerk van de club. We zijn met z’n twintigen een hechte club met een hands-on mentaliteit. De betrokkenheid is groot, dat kenmerkt ons en hard werken trouwens ook. Wij wensen HC Bloemendaal een sportieve en succesvolle 2e seizoenshelft toe en zullen ons best doen om de ploegen als supporter op sportpark ’t Kopje bij te staan.”

Nieuws

Meer nieuws over