First Dutch benoemt Aad de Winter tot Associate Partner

20 januari 2009 First Dutch

Aad de Winter is per 1 januari 2009 als Associate Partner verbonden aan First Dutch. Daarvoor was hij tot december 2008 elf jaar werkzaam bij NYSE Euronext. Als Directeur Noteringen was hij verantwoordelijk voor de advisering en toelating van bedrijven en hun vermogentitels op de Amsterdamse beurs.

Aad heeft meer dan 28 jaar ervaring met beursgangen van bedrijven en vermogentitels zoals preferente aandelen, (converteerbare) obligaties, warrants en fondsstructuren zoals beleggingsfonden (open/closed-end), private equity en SPAC's.

In 1980 begon Aad zijn carrière in de financiële branche bij ABN-AMRO (destijds AMRO Bank). Tot 1990 heeft hij aldaar een aantal functies vervuld op het gebied van capital markets, investment banking en relatiemanagement voor institutionele beleggers.

Vanaf 1990 tot 1998 was hij werkzaam bij De Nationale Investeringsbank (thans NIBC), waar hij actief was op het gebied van investment banking en corporate finance. Aad is derhalve betrokken geweest bij vele beursgangen zowel aan de kant van de beurs als bij financiële intermediairs.

Daarnaast is Aad lid van de China werkgroep van het Holland Financial Centre, welke zich ondermeer richt op het aantrekken van Chinese bedrijven voor de Amsterdamse beurs.

Nieuws

Meer nieuws over