Finext presenteert business model aan Ontsecretaressen

11 oktober 2011 Consultancy.nl

Op 29 november organiseert Ontsecretaressen.nl een praktijkbezoek aan Finext. Doel van het praktijkbezoek is om deelnemende secretaresses en managers inzicht te krijgen in het innovatieve business model van Finext.

Fokke Wijnstra, ambassadeur, coach en strategisch adviseur bij Finext, begeleidt Ontsecretaressen tijdens het praktijkbezoek. Fokke houdt van vernieuwen, kennis delen en bouwen. Zo schreef hij in 2002 al het artikel “Waar is mijn maatje?”, voor een Schoevers secretaresse event, over de rol van de secretaresse in een netwerkorganisatie en anno 2011 verzorgt hij exclusief voor de secretaresse die bezig gaat met ontsecretaressen het college “Een netwerkorganisatie in de praktijk aan Finext.”.

Netwerk van niches
Finext werkt al sinds de oprichting in 1999 als ‘Vertrouwensvennootschap’. Vertrouwen, transparantie en communicatie zijn essentieel. In het Finext netwerk organiseren echte vakmannen en -vrouwen zich in niches rondom vakkennis. Centraal delen ze waarden die de basis leggen voor onderling vertrouwen. Door samen binnen het netwerk van niches actief te zijn bij klanten, worden krachtige combinaties in dienstverlening gemaakt. De unieke organisatievorm van Finext biedt ruim 150 vakmensen alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Zo ontstaat in elke klantsituatie betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap waardoor ze samen snel tot de kern komen.

Programma
13.00 – 13.30 ontvangst en meetup
13.30 – 14.30 rondleiding
14.30 – 16.00 college “Een netwerkorganisatie in de praktijk”
16.00 – 17.00 afsluiting en borrel

Locatie
Finext, Huis ‘De Werve’, Park de Werve 1, 2274 ES Voorburg 


Lees meer over het praktijkbezoek van Ontsecretaressen.nl aan Finext

Nieuws