Jeffrey van der Toorn gecertificeerd BPC consultant

17 november 2011 Consultancy.nl

Jeffrey van der Toorn, SAP BPC consultant bij Finext Performance Management, heeft onlangs zijn officiële certificering BPC (BusinessObjects Planning & Consolidation) van SAP ontvangen. Hij mag zich nu officieel ‘SAP Certified Application Associate’ noemen.

“Om onze leidende positie te behouden is het van groot belang dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en dat wij onze professionals de ruimte en mogelijkheden bieden om zich in een team van experts verder te specialiseren. De certificering van Jeffrey draagt bij aan deze ambitie”, aldus Benno van Ingen, Managing Consultant.

Finext leidend op het gebied van Enterprise Performance Management
Finext is al meer dan 12 jaar één van de leidende partijen in Nederland op het gebied van Enterprise Performance Management. Bij vele grote Nederlandse organisaties levert Finext advies- en implementatiediensten rondom oplossingen van o.a. Oracle- Hyperion, SAP- BusinessObjects, IBM-Cognos en Tagetik. Als eerste SAP Special Expertise Partner voor EPM in Nederland heeft Finext inmiddels meer dan 50 implementatietrajecten met SAP BPC gedaan. Met meer dan 20 gekwalificeerde BPC consultants beschikt Finext over veruit het grootste en meest ervaren team in Nederland.

Finext Performance Management is onderdeel van Finext.

Nieuws