Fagro Mastercourse Projectmanagement groot succes

13 april 2010 Fagro Consultancy

Twintig GGzE medewerkers hebben donderdag 8 april  een certificaat van de mastercourse projectmanagement ontvangen uit handen van initiatiefnemer en docent Richard Hijlkema.

Bijna iedereen binnen GGzE krijgt vroeg of laat te maken met een project. Zeker voor de medewerkers van de staven is het participeren in een project eerder regel dan uitzondering.

Diverse medewerkers hebben aangegeven meer te willen weten over projectmanagement en daarom is een mastercourse georganiseerd. “Het participeren in projecten vergt nu eenmaal bijzondere vaardigheden”, aldus initiatiefnemer en docent Richard Hijlkema.

De belangstelling voor deze mastercourse projectmanagement was enorm; binnen twee dagen waren de cursusplaatsen bezet. Tijdens de training in de avonduren zijn alle relevante aspecten van een project uitvoerig belicht. Zo is uitgebreid ingegaan op de start van een project, het plan van aanpak en de beheersaspecten. Ook is aandacht geschonken aan de soft skills, zoals de samenstelling van projectteams en de (menselijke) succesfactoren. “Uiteindelijk bepalen de mensen het succes van een project”, geeft cursist Rezan Shalli aan.

Richard Hijlkema is Principal Consultant bij Fagro Consultancy  en is daarnaast kerndocent van de opleiding Projectmanagement aan de Universiteit Maastricht.

Nieuws

Meer nieuws over