Fagro organiseert cursus Projectmanagement in Sept.

30 mei 2011 Fagro

In samenwerking met Maastricht University organiseert financieel adviesbureau Fagro Consultancy de cursus Projectmanagement & Projectcontrol

De maatschappij verandert steeds sneller. De zekerheden van vandaag zijn dat morgen niet meer. Om flexibel op ontwikkelingen in te spelen, werken organisaties steeds meer projectmatig. Goed projectmanagement en een effectieve projectcontrol zijn daarom een must voor elke organisatie die met de tijd mee wil gaan. Maar hoe zorg je ervoor dat je alleen die projecten uitvoert waar de organisatie iets aan heeft? Hoe moet je de organisatie hiervoor inrichten en hoe houd je grip op de projecten en het gehele projectportfolio?

De cursus Projectmanagement & Projectcontrol besteedt uitvoerig aandacht aan alle onderwerpen die bij projectmatig werken en rol spelen en maakt hun onderlinge samenhang duidelijk. U leert vanuit een helikopterview naar projecten binnen uw organisatie te kijken, waardoor u uw eigen organisatie beter kunt beoordelen. Voorafgaand aan de cursus worden uw ervaringen, leerwensen en uw verwachtingen geïnventariseerd.

Datum: 15, 22 en 29 september
Locatie: Maastricht 

Nieuws