Adviseur Luc Donners gestart bij Kwink Groep

11 oktober 2010 Kwink Groep

Per 1 november is Luc Donners gestart bij Kwink Groep. Hij brengt elf jaar ervaring mee op het terrein van organisatieontwikkeling en bedrijfsvoering. Luc was tot 1 november als managing director werkzaam bij de Nederlandse Zorgautoriteit.  

Luc Donners heeft jarenlange ervaring met bedrijfsvoeringvraagstukken en organisatieontwikkeling. Als manager, als adviseur en in de rol van project- of programmamanager. Lucs sterke overtuiging dat publiek geld ook waarde moet hebben is de rode draad door zijn carrière.

In zijn vorige functie als directeur Organisatieontwikkeling en Bedrijfsvoering bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bouwde hij de bedrijfsvoering op. Daarnaast leidde hij daar twee interne reorganisaties en een veranderprogramma. Daarvoor werkte Luc als adviseur en manager binnen diverse organisaties aan de verbetering van de interne organisatie. In 2006 en 2007 werkte hij circa twee jaar voor Berenschot. Zijn ervaring strekt zich uit van organisatieontwerp en -inrichting tot de implementatie daarvan. Daarbij let hij altijd op wat voor organisaties en medewerkers haalbaar is.

Nieuws