P. Moreau Manager Corporate Finance KPMG Advisory

13 september 2011 Consultancy.nl

Paul Moreau (29) is onlangs benoemd tot Manager Corporate Finance bij KPMG Advisory in België. Hij wordt onderdeel van het Real Estate & Infrastructure sectorteam. Moreau heeft in het verleden gewerkt voor Deloitte en Vizzion-Europe.

Bij KPMG is Paul verantwoordelijk voor de modellering en financiële structurering van projecten rond infrastructuur en vastgoed, twee domeinen die steeds belangrijker worden voor bedrijven. Hij is meer bepaald belast met het uitwerken van haalbaarheidsstudies en marktonderzoeken, en het evalueren van de aan- en verkoop van onroerende goederen. Paul heeft ook ervaring met het coördineren van due diligence in het kader van vastgoedinvesteringen en onderhandelingen. Na enkele vrij kalme jaren in deze sector blijkt een hernieuwde interesse uit het stijgende aantal verrichtingen, wat de uitbreiding van het team Real Estate & Infrastructure van KPMG in België noodzakelijk maakte.

Over Paul Moreau
Na zijn studies handelsingenieur aan de Louvain School of Management en een Master Vastgoed-management aan de Solvay Business School volgde hij een opleiding in Project Finance aan het vermaarde Amsterdam Finance Institute. Paul werkte twee jaar als auditor bij Deloitte (hoofdzakelijk voor de vastgoedsector) en gedurende drie jaar als Corporate Finance Manager voor Vizzion-Europe (een vastgoedplatform dat internationale projecten ontwikkelt). In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor de financiële structurering van projecten en het werven van fondsen bij banken, haalbaarheidsstudies en projectfinanciering en de waardering van vastgoed.

Nieuws

Meer nieuws over