Ex-Boer Croon partner Lorike Hagdorn Director bij TNO

03 januari 2012 Consultancy.nl

Lorike Hagdorn (1960), oud partner van Boer & Croon, is per 1 januari 2012 benoemd tot Director Strategy bij TNO. Zij volgt Kees Ekkers op, die na een dienstverband van meer dan 40 jaar met pensioen gaat. Naast haar functie bij TNO is Lorike Hagdorn ook Professor in Transport, Distribution and Logistics aan de VU Amsterdam en actief in verschillende Raden van Toezicht en Commissariaten.

Lorike Hagdorn maakte in juli 2009 - na ruim zeven jaar verbonden te zijn aan het adviesbureau als Partner en Associé - de overstap van Boer & Croon naar TNO. Bij de TNO vervulde ze vier dagen per week de functie van Managing Director Mobiliteit. Hagdorn richtte zich voornamelijk op twee onderwerpen: het promoten van Nederland als ‘logistiek regieland' en op business development van key TNO accounts als Schiphol, de havens, Floraholland, provincies, enz. In haar nieuwe functie als Director Strategy gaat Hagdorn verder invulling geven aan het Strategisch Plan 2011-2014 van TNO genaamd 'Innoveren met Impact'.

Over Lorike Hagdorn
Lorike Hagdorn studeerde toegepaste wiskunde en promoveerde in 1996 in de bedrijfskunde. Ze was onder meer universitair hoofddocent Beslissings- en informatiemanagement aan de EUR en was partner bij Boer & Croon Strategy and Management Group. Zij heeft uitgebreide ervaring in ketenpositionering, ketenbesturing en ketensamenwerking, zowel in de industrie als in non-profitorganisaties.

Nieuws