Ex Boer & Croon adviseur Onno Peer Directeur bij CCV

08 september 2011 Consultancy.nl

Boer & Croon alumnus Onno Peer (52) is per 1 september in dienst getreden als directeur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in Utrecht. Hij volgt daarmee Ida Haisma op die deze functie vanaf de oprichting van het CCV, inmiddels zeven jaar geleden, heeft vervuld. Onno Peer werkte tussen 2003 en 2006 als Associate voor Boer & Croon.

"Ik zie ernaar uit om mijn ervaring in te kunnen zetten voor een organisatie als het CCV", aldus Peer. "Sociale veiligheid staat hoog op de maatschappelijke en politieke agenda en een organisatie als het CCV is juist in deze tijd nodig om alle partijen en belangen met elkaar te verbinden. Het CCV is een organisatie die zich in de zeven jaar van zijn bestaan heeft bewezen. Het is voor mij een prachtige kans om met de deskundige professionals die bij het CCV werken een aantoonbare bijdrage te leveren aan criminaliteitspreventie en gedragsbeïnvloeding".

Over Onno Peer
Onno Peer heeft ruime directie- en managementervaring binnen de publieke en private sector. Hij was onder andere directeur bij woningcorporatie Woonbron, Associate bij Boer & Croon en veiligheidsmanager bij de gemeente Amsterdam en de politie Noord-Holland Noord. In de gemeente Amsterdam was de heer Peer ook ruim vier jaar werkzaam als wethouder van het stadsdeel Slotervaart en in die hoedanigheid onder andere betrokken bij stedelijke vernieuwing. De afgelopen anderhalf jaar werkte de heer Peer als interim manager op het gebied van herstructurering en gebiedsontwikkeling.

Nieuws

Meer nieuws over