Boer & Croon partner Hanneke Mohring in RvT Cardea

25 januari 2012 Consultancy.nl

Jeugdzorgaanbieder Cardea heeft Boer & Croon partner en ex-Berenschot adviseur Hanneke Möhring benoemd in haar Raad van Toezicht. Naast de benoeming van Möhring is ook Igor Ivakić benoemd, die momenteel werkzaam is als Senior Management Adviseur bij niche adviesbureau De Galan en Voigt. Saskia van der Wouden, directeur Behandelzaken GGZ Haagstreek, is de derde nieuwe benoeming. Zij vervangen de huidige toezichthouders Martin van Rijn, Corrie Langelaar en Henk van Heuven.

Cardea krijgt de komende jaren te maken met een sterk veranderende omgeving en is ervan ervan overtuigd dat met de aanvulling van deze drie nieuwe leden, de RvT de bestuurlijke ervaring en expertise in huis heeft om kwalitatieve en effectieve hulp te blijven bieden. "Waarbij kinderen, jeugdigen en gezinnen centraal altijd centraal staan" aldus de zorginstelling.

Over Hanneke Möhring
Hanneke Möhring heeft na het afronden van haar studies bestuurskunde en management consultancy onder andere gewerkt bij Berenschot. Zij werkte tussen 1990 en 2006 ruim 16 jaar voor het adviesbureau. In 2006 maakte ze de overstap naar Boer & Croon, waar ze nog steeds werkzaam is als partner met een focus op het publieke domein.

Over Igor Ivakić
Igor Ivakić heeft Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en sociologie gestudeerd. Verder heeft hij een controlleropleiding succesvol afgerond. Igor Ivakić heeft gewerkt als directeur bij Vluchtelingen-Werk Nederland en is op dit moment Senior Management Adviseur bij De Galan en Voigt.

Over Saskia van der Wouden
Saskia van der Wouden is afgestudeerd kinderpsychiater en heeft een executive MBA afgerond. Zij heeft veel werkervaring als psychiater en is momenteel directeur Behandelzaken GGZ Haagstreek.

Nieuws