Ex-Atos Erwin Bader GM NL bij Oki Printing Solutions

14 maart 2012 Consultancy.nl

De Japanse printerleverancier Oki Printing Solutions heeft ex-Atos Consulting adviseur Erwin Bader met ingang van 1 maart 2012 aangesteld als country manager Nederland. Bader rapporteert aan Patrick Arnou, die eind vorig jaar werd benoemd tot general manager Benelux. Bader krijgt de opdracht om stabiliteit terug te brengen in de organisatie en saleskanalen verder te professionaliseren.

Erwin Bader heeft een brede ervaring in sales en marketing opgedaan. Hij startte zijn loopbaan als sales executive new business bij Lanier en bekleedde vervolgens diverse sales- en marketingfuncties bij KPN. Daarna werkte hij zes jaar bij Nashuatec (nu Ricoh). Zijn volgende werkgever was Atos Consulting, waar hij enkele jaren business consultant was. Zijn laatste functie was die van manager marketing bij textieldienstverlener Berendsen.

‘In mijn nieuwe rol als country manager Nederland bij Oki kan ik mijn ervaring op het gebied van marketing, sales en consultancy combineren met mijn kennis van de printingmarkt en de huurconcepten die daar een steeds belangrijker rol spelen', aldus Bader. ‘Naast het terugbrengen van stabiliteit in de organisatie en onze klantenkring zie ik het dan ook als een belangrijke uitdaging om de contractbusiness een stevige impuls te geven en daarmee invulling te geven aan de groeiende vraag van eindgebruikers naar ontzorging op het gebied van hun printingbehoeften.'

Nieuws