Essent en CIBER tekenen contract

12 maart 2010 CIBER

 

Op maandag 1 februari vond de formele contractondertekening plaats voor de dienstverlening in 2010 aan Essent. Dennis Kamst (CIO Essent) en Tom van den Berg (VP adviesbureau CIBER Europe), tekenden en proostten op de continuering van de samenwerking.

10 jaar klant
CIBER verleent inmiddels 10 jaar diensten aan Essent. “Het begon in 2000, vlak na het ontstaan van Essent met Entrade (nu Essent Trading). Later hebben we, onder de eerste Essentbrede SLA’s met Essent IT, de belangrijkste systemen geschikt gemaakt voor onder andere de liberalisering en de groei van Trade“, aldus Rinse Veltman, Account Manager bij CIBER.

Dennis Kamst: “Het is mooi om de gedrevenheid en de samenwerking tussen de CIBER consultants en onze mensen te zien. Deze hechte band is bepalend voor het enthousiasme en het streven van de mensen om er telkens weer een succes van te maken. Dit commitment hebben we nodig om onze ambities voor de komende jaren waar te kunnen maken.”

Tom van den Berg: “Wij zijn oprecht trots dat we Essent al 10 jaar onze klant mogen noemen. Laten we ook de komende 10 jaar tot een succes maken. Ik heb er alle vertrouwen in!”

 

Nieuws