Erwin Rexwinkel en Jurgen Tiggeloven partner bij Arthur Andersen

03 september 2001 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 september 2001 zijn Erwin Rexwinkel en Jurgen Tiggeloven benoemd tot partner bij Arthur Andersen Business Consulting.

Erwin Rexwinkel is begin 1994 in dienst getreden bij Arthur Andersen. Binnen de tak Business Consulting groeide hij gedurende de periode van 10 jaar van Junior Consultant naar Director. Jurgen Tiggeloven begin zijn carrière bij verzekeraar Aegon. Begin 1994 maakte hij de overstap. Na twee jaar verhuisde hij naar de adviestak van KPMG, KPMG Consulting. In 2000 is hij aangesteld bij Arthur Andersen, waarna hij in 2001 is benoemd tot partner en als Industryleader Financial Services Netherlands.

Arthur Andersen is een wereldwijde leider op het gebied van zakelijke dienstverlening en is een van de ‘Big Five’. Andersen biedt geïntegreerde oplossingen vanuit diverse competenties zoals Accountancy, Belastingadvies, Business Consulting, Corporate Finance en Juridische dienstverlening.

Bij Arthur Andersen Nederland werken 1.600 mensen, wereldwijd telt de zakelijke dienstverlener zo'n 85.000 mensen in 80+ landen. De omzet van de adviesfirma bedraagt $8,4 miljard.