Erik Stoffer nieuwe Junior Consultant bij Finext Control

22 februari 2012 Consultancy.nl

Erik Stoffer is per 1 februari 2012 in dienst getreden bij Finext Control als Junior Consultant. Erik heeft onlangs zijn Master Arbeid- en Organisatie Psychologie afgerond aan de Universiteit van Twente. Met zijn studieachtergrond gaat Erik bijdrage aan het uitdragen en inrichten van de “Best in Control” visie van Finext Control. Een visie gericht op het verbeteren en optimaliseren van de control functie vanuit inhoudelijk en mensgericht perspectief.

Erik Stoffer: “Tijdens mijn bachelor Logistiek & Economie ontdekte ik het belang van de medewerkers bij organisatieveranderingen. Dit motiveerde mij om mijn kennis te verbreden met de master Arbeid- en Organisatie Psychologie. Binnen Finext ga ik mijn bedrijfskundige- en HRM achtergrond te combineren met de financieel inhoudelijke kant. Binnen de niche Control zal ik het MAC team versterken en ga ik aan sluiten bij veel leuke en uitdagende projecten.”

“Finext is voor mij als starter dé perfecte organisatie. De platte organisatiestructuur en open -cultuur is wat mij het meest aanspreekt. Je krijgt van begin af aan veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Dit maakt het mogelijk om verder te ontdekken waar je kracht zit en wat je het meest aanspreekt, zodat je je hierin verder kan ontwikkelen. Daarnaast is de sfeer erg goed, ik voelde me welkom vanaf de eerste kennismaking.”

Over Finext Control
De vakmensen van Finext Control versterken de control functie bij onze klanten. Wij worden gevraagd voor advies over control en business vraagstukken, training & coaching van controllers en het borgen van de continuïteit in de control functie. Hierbij verbinden we de finance functie met de business. Wij dragen bij aan uw impact op de waardecreatie van uw onderneming.

Finext Control maakt deel uit van het Finext netwerk.

Over Finext
Het concreet verbeteren van de financiële functie bij onze klanten is de drijfveer voor de adviseurs van Finext. Klanten vragen Finext om advies en ondersteuning bij de verbetering van de besturing van de organisatie, de beheersing van de kosten, het creëren van transparantie en het managen van risico’s. Onze unieke organisatievorm biedt ruim 150 vakmensen alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Zo ontstaat in elke klantsituatie betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap waardoor we samen snel tot de kern komen.

Nieuws