Eiffel lanceert Werken bij Eiffel voor sollicitanten

19 januari 2011 Eiffel

Eiffel lanceert nieuwe "Werken bij" website voor recruitment doeleinden

Eiffel heeft afgelopen week (op 13 januari 2011) haar nieuwe website voor sollicitanten gelanceerd: Werken bij Eiffel.

Betere aansluiting met sollicitanten: chatten en verhalen van Eiffel consultants

Met de nieuwe site sluit Eiffel nog beter aan op de wens van sollicitanten om meer interactie met de Recruitment-afdeling. Hiervoor is een chat-functie met de recruiters geïntegreerd. Maar niet alleen de interactie met de recruiters is versterkt. De basisgedachte van de nieuwe site is dat vooral Eiffelaars zelf vertellen over hoe het is om voor Eiffel te werken. In de vormgeving staan dan ook de Eiffelaars centraal.

Website medeontwikkeld door Eiffelaars

Eiffelaars spelen ook een hele belangrijke rol bij de evaluatie van de nieuwe site. Via een Referentiegroep kunnen medewerkers hun mening over de nieuwe site kwijt en vertellen waarom zij nu juist voor Eiffel hebben gekozen. Op deze manier blijft de site een dynamisch geheel en geeft het een uitstekend beeld van de cultuur en de mogelijkheden voor het werken bij Eiffel.

'Werken bij' website trend onder adviesbureaus

Veel adviesbureaus hebben in het afgelopen jaar een aparte website gelanceerd voor recruitment. Zo heeft Deloitte 'Werken bij Deloitte', KPMG heeft 'Gááán' en werkt bijvoorbeeld PwC momenteel aan een nieuwe versie van 'Werken bij PwC'.

Over Eiffel

Eiffel is een adviesbureau dat zich richt op Legal, Finance en Process. Het adviesbureau biedt oplossingen voor het aanpakken van processen, het invoeren van wet- en regelgeving, het optimaliseren van klantwaarde en het realiseren van vernieuwing. Eiffel, vernoemd naar de Franse ingenieur en architect Alexandre Gustave Eiffel, is in 1992 opgericht en is gevestigd te Arnhem. 

Nieuws