Econoom Paul Tang in dienst bij Boer & Croon

10 oktober 2011 Consultancy.nl

Paul Tang (44) is in dienst getreden bij Boer & Croon. Vanuit zijn bestuurlijke en economische achtergrond zal hij zich richten op het snijvlak tussen publiek domein en de pensioenwereld en zich bezighouden met strategische keuzes en organisatorische innovatie. Tang is begin september begonnen bij het adviesbureau.

Paul Tang: "In Nederland is meer behoefte aan goede en gedeelde analyses dan aan persoonlijke en uiteenlopende meningen. Uiteindelijk gaat het erom gezamenlijk een resultaat te kunnen presenteren dat werkt: een project moet verschil maken. Samen met Boer & Croon zal ik daar wezenlijk invulling aan kunnen geven. Bij dit adviesbureau is denken en doen sterk met elkaar verbonden en door de combinatie van Consulting, Corporate Finance en Management is het bedrijf in staat strategische vraagstukken echt te doorgronden en op te lossen."

Paul Tang was zelfstandig ondernemer en tot 2010 maakte hij namens de PvdA deel uit van de Tweede Kamer. Daarvoor was Tang werkzaam op het ministerie van Economische Zaken, de Wetenschapsraad voor Regeringsbeleid en het Centraal Planbureau.

Over Boer & Croon
Boer & Croon staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van consulting, corporate finance en management. De combinatie van deze activiteiten stelt het bedrijf in staat strategische vraagstukken van klanten te doorgronden en daadwerkelijk op te lossen. Van inspiratie tot realisatie. Boer & Croon combineert als geen ander toonaangevende denk-, durf- en daadkracht. Een ijzersterke mix waarmee het snel een vernieuwende weg kan inslaan naar duurzaam betere prestaties. De groep telt ongeveer 450 ervaren consultants, managers en stafmedewerkers.

Nieuws