Drie nieuwe Business Managers in dienst bij Fagro

10 september 2006 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Fagro Consultancy, advies- en interimbureau op het gebied van finance en control, heeft drie nieuwe Business Managers in dienst genomen. Het betreft Paul Caanen, Lars Deneer en Renate van Neerven. De nieuws business managers zijn aangetrokken om de verdere uitbreiding van Fagro vorm te geven.

Paul Caanen (41) heeft ruim 10 jaar werkervaring in financiële functies en is opgeleid tot registercontroller. In zijn laatste functie was hij werkzaam bij Vodafone als Manager Revenue Accounting & Control. Bij Fagro Consultancy vervult hij de functie van Business Manager.

Lars Deneer (34) is sinds 14 augustus 2006 werkzaam bij Fagro als Business Manager. Hij heeft ruim acht jaar bij Vodafone gewerkt en in zijn laatste functie was hij werkzaam als Manager Commercial Planning & Intelligence. Voor zijn periode bij Vodafone was Lars werkzaam bij KPMG.

Renate van Neerven (33) is gestart bij Fagro Consultancy op 1 september en ook zij is aangetrokken als Business Manager. Renate is ruim vijf jaar werkzaam geweest bij Brunel Nederland. In haar laatste functie bij Brunel was zij Senior Accountmanager Brunel Finance.