Drie niche adviesbureaus overgenomen door Gaux GoC

30 oktober 2008 Gaux Group of Companies

Gaux GoC (Group of Companies) heeft een meerderheidsbelang verworven in drie niche adviesbureaus: Alons & Partners Consultancy, PIT Interim en de Strategic Development Group (SDG)

Gaux GoC is een houdstermaatschappij met als doelstelling het organiseren van een portfolio van professionele dienstverlening rondom consultancy, interim management, finance en human capital vraagstukken. Gaux GoC is voor haar leden een platvorm voor professionele ontwikkeling en samenwerking en ontwikkelt dit platvorm met belangen in en strategische allianties met gespecialiseerde professionele dienstverleners.

Alons & Partners is een breed georiënteerd organisatieadviesbureau met circa 25 adviseurs en bestaat ruim 20 jaar. Het bureau werkt in strategische opdrachten voor overheid, onderwijs en bedrijfsleven. De kernactiviteiten betreffen organisatie-ontwikkeling en functiestructurering, hrm, project- & procesmanagement. Alons & Partners heeft haar hoofdvestiging aan het Lange Voorhout in Den Haag.

PIT Interim is een interim managementbureau. PIT Interim werkt zowel met interim managers alsook interim professional teams. De aanpak is erop gericht om samen met opdrachtgevers duurzame veranderingen te realiseren. PIT Interim levert interim management op het niveau van Raad van Bestuur of Directie, Senior en Medior Management voor zowel het bedrijfsleven alsook de overheid, onderwijs en non-profit sector.

Strategic Development Group is een adviesbureau dat samen met haar opdrachtgevers fundamentele innovaties bedenkt én doorvoert, die direct bijdragen aan de strategische ontwikkeling van de organisatie. Veelal is dit gekoppeld aan het realiseren van nieuwe op groei gerichte, strategische doelen. SDG is tevens actief met (internationale) ventures en resultaatgebonden deelnames. Bij SDG werken 18 zelfstandig gevestigde senior management consultants en ondernemers. SDG bestaat 8 jaar en heeft haar hoofdvestiging in Oisterwijk.

De heren Denis Maessen, Hans Overduin, Michael Pullens en Piet Roodenburg zijn de oprichters van Gaux GoC en operationeel verbonden aan SDG en Alons & Partners.

Nieuws

Meer nieuws over