Sam Dousi richt DiaVentie Management Consulting op

15 februari 2012 Consultancy.nl

DiaVentie Management Consulting is begin september 2011 opgericht door Sam Dousi. Sam Dousi heeft meer dan 10 jaar ervaring in de adviesbranche en heeft in het verleden gewerkt bij o.a. WagenaarHoes Organisatieadvies en Leeuwendaal Advies. DiaVentie Management Consulting gaat zich richten op vraagstukken op het gebied van Ondernemen, Organiseren & Ontwikkelen.

Organisatieadviesbureau DiaVentie Management Consulting ondersteunt klanten met advies, trainingen op maat, coaching en interim-oplossingen. Bekijk de website van DiaVentie Management Consulting voor meer informatie.  

Dousi: “Wij helpen organisaties en mensen bij het bepalen en maken van de volgende stap”. DiaVentie zorgt op basis van een scherpe DIAGNOSE voor de juiste INTERVENTIES. Als compacte flexibele organisatie werkt DiaVentie samen met innovatieve en ervaren organisatieadviseurs. Dousi: “Ik werk met professionals die gedreven worden door een passie voor complexe vragen, de dynamiek tussen mensen, het voeren van echte gesprekken en het realiseren van blijvende verandering”.

Over Sam Dousi
Sam Dousi studeerde bedrijfskunde aan Erasmus Universiteit inde richting verandermanagement. Hij startte bij Kiwa Management Consultants waar hij de basis voor zijn carrière legde middels opdrachten op het gebied van procesmanagement en performancemanagement. Na 5 jaar maakte hij de overstap naar Leeuwendaal Advies waar hij zich verder bekwaamde in het doorlichten van organisaties en teamontwikkeling.

In 2007 sloot Sam zich aan bij WagenaarHoes Organisatieadvies. Vanuit WagenaarHoes was hij vooral betrokken bij strategievragen, reorganisaties en trajecten op het gebied van management development. Als trekker van de competentiegroep Leiderschap ontwikkelde hij met collega’s een nieuw leiderschapsmodel met een bijbehorende leiderschapstest.

Vanuit DiaVentie legt hij zich in het bijzonder toe op het begeleiden van startende en al meer ervaren ondernemers en op leiderschapsontwikkeling. Ook is Sam expert op het gebied van Intervisie en leverde in dit kader een bijdrage aan het Praktijkboek Intervisie.

Nieuws