Diane Schueneman in Raad van bestuur Capco

07 oktober 2009 Consultancy.nl

Management adviesbureau Capco, een wereldwijde provider van advies-, technologie- en transformatieservices aan de financiële service-industrie, heeft Diane Schueneman aangenomen als lid in de Raad van bestuur. Mw. Schueneman, 57 jaar oud, is de voormalige senior vice-president en hoofd van Merrill Lynch’s $4 miljard Global Infrastructure Solutions groep. Haar aanstelling treedt meteen in werking.
 
Mw. Schueneman staat bekend als een van de meest invloedrijke leidinggevenden in de technologie en operations sector. Gedurende haar carrière van meer dan 36 jaar bij Merrill Lynch was mw. Schueneman verantwoordelijk voor de technologie, infrastructuur, klantenservice en wereldwijde verrichtingen van de afdelingen Capital Markets en Private Wealth & Asset Management en had de leiding over 16.000 werknemers.
 
”Diane’s enorme kennis van de financiële industrie en het doorvoeren van hervormingen zal de raad onschatbare inzichten geven als we onze wereldwijde groeistrategie en onze visie op het behouden van onze koppositie in markttransformatie door deelname zullen starten”, zei Rob Heyvaert, oprichter en CEO van Capco. “Terwijl eerste vrouw in onze raad is opgenomen, is Capco voorloper op bijvoorbeeld het wereldwijd uitbreiden van het aantal werknemers op basis van ervaring, toewijding aan excellente service en omarming van diversiteit. Diane’s onderscheidende carrière is een goed voorbeeld van Capco’s belofte van groei, innovatie en perfecte technologische en operationele service.

Nieuws

Meer nieuws over