Delaware opent kantoor in Eindhoven, Nederland

18 december 2009 Consultancy.nl

Internationaal IT dienstverlener Delaware Consulting heeft, door middel van de overname van de Nederlandse SAP specialist XAPlogistics, een kantoor geopend in Nederland. De bestaande medewerkers van XAPlogistics worden geintegreerd in Delaware Consulting Nederland. Arie van der Veer en Jacko Obels, de huidige eigenaars van XAPlogistics, blijven aan het roer.

Delaware Consulting kende de voorbije jaren een gestage groei. Het IT consulting bureau opende vestigingen in Antwerpen, China, de VS en Luxemburg. Daarnaast heeft het de grens van 350 medewerkers overschreden en verchillende wereldwijde awards gewonnen voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Strategisch partnership
XAPlogistics en Delaware Consulting waren geen onbekenden voor elkaar. Sinds 2007 hadden ze een strategisch partnership: XAPlogistics implemeteerde de SAP oplossing van Delaware Consulting oplossing bij klanten in de Nederlandse voedingssector. Daarnaast breidde XAPlogistics de actieradius uit naar de groothandels van voedingsproducten.
SAP All-in-One voor de Nederlandse markt

Andere oplossingen
Naast de FAST-Food oplossing gaat Delaware Consulting via het nieuwe kantoor de Nederlandse markt ook benaderen met andere oplossingen, zoals FAST-Engineer® (discrete manufacturing), FAST-Chemicals® (chemische industrie), FAST-CRM® (een compacte oplossing die het beheer van verkoop, marketing en diensten optimaliseert) en FAST-BI® (een innovatieve template die jaren ervaring in datawarehousing en business intelligence bundelt). “Dankzij hun geïntegreerde, best-practices aanpak en modulaire structuur staan de FAST-oplossingen voor een korte, kostenefficiënte implementatie en doorgedreven flexibiliteit. Die voordelen betekenen voor kmo’s een grote toegevoegde waarde in het huidige uitdagende economische klimaat”, aldus Luc Van Aelbroeck, CEO van Delaware Consulting.

Boos aan Europese marktpositie
Luc Van Aelbroeck gelooft dat de overname van XAPlogistics een boost zal betekenen voor Delaware Consulting’s Europese marktpositie: “Onze consultants delen tal van gezamenlijke waarden: een passie voor innovatie en inventiviteit, de vastberadenheid om elk project tot een goed einde te brengen en de wil om een langetermijnrelatie op te bouwen met elke klant. Door de krachten te bundelen, verwerft Delaware Consulting een pak ervaring en knowhow over SAP en de Nederlandse markt. Op die manier kunnen we de bestaande klanten van XAPlogistics toegevoegde waarde bieden, terwijl nieuwe klanten voordeel halen uit onze innovatieve IT-oplossingen en diensten.”

Nieuws

Meer nieuws over