Dagelijks Bestuur Kirkman Company uitgebreid

29 maart 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Het Dagelijks Bestuur van Kirkman Company is uitgebreid met drie nieuwe managing directors. De huidige directie, bestaande uit Guido Braam en Ivar Davids, wordt uitgebreid met Sharon Janssen, Joost Scheepens en Mathijs Koper. Voor deze uitbreiding is gekozen om de snelle groei van Kirkman Company met de juiste aandacht voor de markt te ondersteunen.

Janssen, Scheepens en Koper werken alle drie reeds geruime tijd als consultant bij Kirkman Company. Vanuit deze rol kennen zij de organisatie, de markt en de klanten door en door. Daarom zijn zij vanuit hun huidige positie gevraagd plaats te nemen in het Dagelijks Bestuur. Guido Braam en Ivar Davids zijn enthousiast: 'Wij zijn erg blij dat Sharon, Joost en Mathijs ons komen versterken. Zo kunnen we onze organisatie optimaal ondersteunen en besturen.'

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: organisaties helpen de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 gedreven professionals samen met klanten aan betere organisaties waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.