Ctac draagt Henny Hilgerdenaar voor als CEO

04 mei 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

IT consulting adviesbureau Ctac, gespecialiseerd in SAP-diensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat Henny Hilgerdenaar (1960) zal worden voordragen voor benoeming tot lid van de Raad van Bestuur in de functie van Chief Executive Officer (CEO).

De heer Hilgerdenaar is sinds 1994 betrokken bij Ctac in diverse functies en werd in januari van dit jaar als interim-CEO benoemd. [Hilgerdenaar was eerder, van 2001 tot 2005 ook CEO van de onderneming.] Na een interim-periode van vier en een halve maand heeft de Raad van Commissarissen besloten de heer Hilgerdenaar voor te dragen als CEO van Ctac.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die plaatsvindt op 14 mei 2010, zal de benoeming van de heer Hilgerdenaar als lid van de Raad van Bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders.

Profiel Ctac

Ctac is een IT/ICT adviesbureau, gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP en Microsoft systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties, van elke bedrijfsgrootte en uit uiteenlopende branches. Per ultimo december 2009 had Ctac 465 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.