CSC verlengt met United Technologies Corporation

15 juli 2010 Consultancy.nl

CSC heeft een vijfjarige verlenging van zijn wereldwijde informatietechnologie (IT) outsourcingovereenkomst met United Technologies Corporation (UTC) getekend.

United Technologies Corporation (UTC) is een gevarieerd bedrijf die producten maakt waaronder Carrier heating en airconditioning, Hamilton Sundstrand luchtvaartsystemen en industriële producten, Otis liften en roltrappen, Pratt & Whitney vliegtuigmotoren, Sikorsky helikopters, UTC brand- en veiligheidsystemen en UTC brandstofcellen.

Onder de verlenging zal adviesbureau CSC doorgaan met het leveren van ondersteuning voor de IT infrastructuur van UTC in 22 landen, en ondersteunt daarmee 110000 desktops en UTC’s server- en mainframevereisten. Deze diensten hebben geleid tot doorgaande kostenbesparingen gedurende het partnerschap, en de levering van hoog kwalitatieve IT diensten aan UTC’s bedrijven.

De verlenging geeft CSC tevens de onmiddellijke mogelijkheid om uit te breiden naar nieuwe gebieden met een potentiële nieuwe business value van een extra $300 miljoen. Het originele contract werd in 1999 aan CSC  geschonken voor IT infrastructuur- en applicatiediensten voor ongeveer 50000 desktops in Noord-Amerika. Sindsdien is het partnerschap wereldwijd uitgebreid. CSC ondersteunt momenteel 110000 desktops in 22 landen.

Nieuws