Consultants strategic sourcing gestart bij YSE

21 juni 2010 YSE

Floor van der Horst (MSc), Maartje van Sambeek (MSc), Josse Dorleijn (MSc) en Sjoerd Brenters (MSc) zijn als Consultant Strategic Sourcing gestart bij Young Sourcing Executives (YSE). Hier gaan zij deelnemen aan het YSE Program, een traineeship met de inhoudelijke focus op Strategic Sourcing.

Over YSE
Het Young Sourcing Executives (YSE) Program is een initiatief van Kirkman Company, dat inmiddels drie jaar bestaat. Trainees ontwikkelen zich binnen twee jaar, door middel van drie à vier opdrachten bij klantorganisaties, tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Voor meer informatie zie: www.yseprogram.com.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijke management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden zoals allianties, fusies en overnames (Make, Buy or Ally). De sourcingsvraagstukken spelen onder andere op het gebied van HR, Operations, IT, Legal&Finance, Communication, Marketing&Sales, Procurement en Facilities. Vanuit kantoren in Baarn (Nederland) en Londen (UK) werken zeventig medewerkers aan de verdere -internationale- ontwikkeling van Strategic Sourcing.

Nieuws