Conclusion biedt nieuwe ICT Disaster Recovery dienst

24 augustus 2011 Consultancy.nl

Utrechts adviesbureau Conclusion heeft een samenwerking afgesloten met Virtualsharp Software (Virtualsharp). VirtualSharp ontwikkelt nieuwe generatie Disaster Recovery Assurance (DRA) oplossingen voor virtuele datacenters. Onder de samenwerking is Conclusion de implementatie partner voor VirtualSharp ReliableDR oplossingen in Nederland.

Met ReliableDR wordt het jarenlange probleem van het automatische herstelproces, het testen en het zeker zijn van compliance met hersteldoelstelling opgelost in virtuele datacentra. De samenwerking tussen VirtualSharp en Conclusion brengt deze nieuwe technologie naar de Nederlandse markt en zorgt ervoor dat virtuele datacenters zich meer kunnen ontwikkelen naar het IT as a Service model.

"VirtualSharp heeft een unieke en aantrekkelijke propositie voor virtuele datacenters die Disaster & Recovery volledig transformeert en vereenvoudigt", aldus Bas Daniels, Partner Alliance Manager van Conclusion. "Deze oplossing stelt ons in staat hersteltijden van SLA's te meten en veilig te stellen. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers een nieuwe set oplossingen op het gebied van Disaster Recovery aanbieden. Concreet geeft dit onze klanten een tot nu toe ongekende veerkracht in vergelijking tot fysieke -niet gevirtualiseerde- omgevingen."

"We zijn erg blij met Conclusion als partner, een Nederlandse partij die bekend staat voor haar excellentie in het introduceren van innovatieve datacentertechnologieën voor haar opdrachtgevers" aldus Mik Hillewaert, Vice President of International Sales van VirtualSharp."De Nederlandse markt heeft virtualisatie als technologie zeer snel opgepakt en ontwikkelt zich meer en meer in de richting van het IT as a Service model. Het als organisatie in staat zijn om te voorspellen, meten en uitvoeren van Services Levels is cruciaal als men overstapt naar het IT as a Service model."

Nieuws