Conclusion sponsort Noorderzon Festival 2010

09 augustus 2010 Conclusion

Kort geleden heeft Conclusion de sponsorovereenkomst met het Noorderzon Festival ondertekend. Conclusion sponsort het 'Jazz op Zuid' podium. 

Het Noorderzon Festival  is uitgegroeid van een kleinschalig muziekfestival met een paar honderd bezoekers tot een 11-daagse internationale kunstenmanifestatie. Het biedtt een scala aan crossover-producties, waaronder muziek, dans, circus, toneel, mime en poppentheater. Het kloppende festivalhart is het prachtige Noorderplantsoen, een stadspark aan de rand van het centrum van Groningen.

Passende partner
Conclusion en Noorderzon passen om verschillende redenen goed bij elkaar. Zo heeft Conclusion al lang een vestiging in Groningen met de werkmaatschappijen Synetec, PLANgroep en Talenter. Dit jaar is de vestiging uitgebreid met de Human Capital Group.

Conclusion en Noorderzon hebben beide duurzame ambities. Noorderzon kent bijvoorbeeld het We Care 2009-2012 plan. Conclusion is bezig met het programma Conclusion Cares en heeft daarnaast een intentieverklaring getekend om koploper op het gebied van duurzaamheid te worden (Utrecht 2040).

Conclusion en cultuur
Conclusion ondersteunt goede initiatieven en heeft daarom meerdere partnerships op het gebied van sport, muziek, cultuur en duurzaamheid. Zo sponsort Conclusion het North Sea Jazz Festival en is Conclusion partner van Stichting Jazz Utrecht. 

Nieuws

Meer nieuws over